CONVERSE X MILEY CYRUS

Converse i Miley Cyrus predstavljaju zajedničku suradnju na trećoj kolekciji odjeće, obuće i dodataka za blagdansku sezonu.

Kao žena otvorena za sve mogućnosti, Converse i Miley su se udružili da ohrabre taj osjećaj neovisnosti i vlastite snage . Dok se priprema za objavu nadolazećeg singla “Nothing Breaks Like A Heart”, najnovijom kolekcijom Miley-nu slavi svoju evoluciju kao ženu – vodeći fanove na putovanje od prve Converseove kolekcije do one koja void na provokatativnije mjesto konceptom i izvedbom.

Uostalom, kao što je Miley nebrojeno puta dokazala , uklapanje je precijenjeno.

Podsjećajući na njezinu smjelu i izražajnu osobnost koja je prvi put otkrivena u pjesmama sa njezinog albua Bangerz, kolekcija od 19 komada puna je baršuna, glitera I naravno Chuck platformama.

Tenisice:

Chuck Taylor All Star Lift and Platform postale su potpis Converse x Miley Cyrus izgleda, podignutom klasičnom siluetom, koristeći složenu EVA pjenu.

U ovoj najnovijoj kolekciji, tenisice u izvedbi vinila zajedno s baršunom – nude dva različita, ali jednako živopisne I odvažne za blagdansko odjevanje . Na tenisicama se patenat I Converse , zvijezda kao ikonografija pojavljuju sa ponavljajućim trendu privlačne vrpce , dok se kao glitterom otisnutim na traku nadopunjuju tenisice od brušenog baršuna kako stvorio intesenatnu vizualnu teksturu.

Za one koji se žele izraziti s više svakodnevnih tenisica, “Patent” Chuck Taylor All Star dolazi u crno-bijeloj boji , s kontrastnim zvijezdama na tiskanoj vrpci i čipki. Tenisica od brušenog baršuna također je dostupna u crnoj boji, s glitter otiskom.

Odjeća:

Teme pronađene na obući nastavljaju se i na kolekciji odjeće, sastavljenoj od Mileye-nih omiljenih stilova odjeće i krojeva.

Od tamnih do svijetlih nijansi tamno crvene i tamnoplave boje na Converseu x Miley Cyrus Track Suite do ponovno aplicirane zvijezde Star na Converse x Miley Cyrus Velor majci i hlačama, ili Converse x Miley Cyrus Jacquard Glitter triko (osobni favorit Miley’s) – kolekcija je dizajnirana za vas tako da se kombinira i slaže, da dodajete i oduzimate.

#CONVERSEXMILEYCYRUS @conversehrvatska

Objavljeno: 29 Nov 2018

Oznake:
Kategorija:

CHUCK TAYLOR WORDMARK

CHUCK TAYLOR WORDMARK

Ne trebaš vikati  da bi bio primijećen. Dopusti  najnovijoj  Chuck Taylor All Star Wordmark tenisici da to učini umjesto tebe! Originalna grafika isprintana  na tkanini detalj je koji neće proći neprimijećen . Da li se usuđujete na takvo što ? …


Pročitaj više