ZAYN MALIK U NOVOJ SURADNJI OCJENJUJE ONE STAR

Converse ne usporava. Predstavljena početkom godine, globalna kampanja Rated One Star ponovo postaje centarom pažnje i sa novim glavnim junakom razbija uobičajene sheme! Zayn Malik se, ovog ljeta, priključuje timu. Njegov tvrdoglav, buntovan stav i autentičan stil savršeno se poklapaju sa potpuno nekonvencionalnim One Star modelima.

Zayn izgleda totalno drugačije od svih drugih, slijedi svoj stil i put. Čitava vojska fanova prati svaki njegov potez. Kreativan je i autentičan u svemu što radi. Iako je svjetska zvijezda, on se ne želi na taj način predstavljati i samo to imati u fokusu. Ne voli biti ovisan o drugima, niti ulaziti u konflikte – preferira pristupati svemu u harmoniji , čak I kada se drugima ne sviđa. Iako na vrhuncu karijere, jasno je pokazao da se ne želi predstavljati kao nešto što nije. Želi nadmašiti sebe i živjeti po vlastitim pravilima!

One Star je namijenjen svima koji su jasno iskoračili ka drugačijem. Onima koji gledaju u budućnost i ne osvrću se unatrag. One Star se kladi na autentičnost, stvoren je da naglasi nepredvidivost, spontanost i hrabrost mladih ljudi. Postavlja vlastite standarde, bez pokušaja da se prilagodi postojećim pravilima. Već desetljećima naglašava da je najvažnije biti svoj, ići svojim putem i ne utopiti se među ostalima. Nije samo stvar u tenisicama – nego u stavu i načinu života!

One Star Carnival Pack je kolekcija koja unaprijeđuje stil 90’. Koriste se motivi blok boja, trenda iz skateboard subkulture, koji kombinira oštre, vrišteće boje, koje se ne nalaze samo na tenisici, nego i na vezicama. One Star Carnival modeli napravljeni su od kvalitetnog velura, sa OrthoLite ulošcima u boji koji služe za amortizaciju pritiska i udobnost.

Čekamo te i na našim Facebook i Instagram stranicama!

Objavljeno: 15 Aug 2018

Oznake:
Kategorija: