NOVA GOLF le FLEUR * KOLEKCIJA! TYLER, THE CREATOR & CONVERSE

Tyler, the Creator je smio i  glasan. On je poseban.  2017. godina je bila velika godina za ovog umjetnika. Dobio je svoju prvu Grammy nominaciju za svoj četvrti studijski album “Flower Boy”, započeo je  suradnju sa Converse-om kroz One Star model predstavljanjem vlasitite GOLF le FLEUR * kolekcije,  kao nešto potpuno novo i neočekivano na tržištu.

Uskoči u 2018. godinu, a ovaj 26-godišnjak će prenijeti dio svoje živahne energije na tebe, kroz GOLF le FLEUR * kolekciju.

Danas, nakon dugog iščekivanja  Tyler, the Creator i Converse predstavljaju najnoviju GOLF le FLEUR * kolekciju. Njegov potpis na tenisici od obrnute kože dolazi u tri pastelne boje za početak godine – Geranium Pink, Bachelor Blue i Jade Lime.

GOLF le FLUER * kolekcija dostupna  je od veljače 2018. godine ekskluzivno na Converse prodajnim mjestima.

Objavljeno: 24 Jan 2018

Oznake:
Kategorija:

ONE STAR PERF LEATHER

ONE STAR PERF LEATHER

Nastale su 1974.  godine,  prvobitno su bile dizajnirane za košarku zatim su postale popularne u krugu skateboardera. Materijali, boje i detalji tenisice evoluirali su tijekom vremena – ali njihov prepoznatljiv stil je zadržan. Ovaj model se odlikuje vječnom udobnošću sa …


Pročitaj više
Converse X NBA kolekcija

Converse X NBA kolekcija

Converse je povezan sa košarkom još od davne 1917. godine  kada je sada već  poznati Chuck Taylor prvi puta obukao tenisicu ikonu nazvanu njegovim imenom. Konstantno podržavajući jedan od najpopularnijih sportova u svijetu, kroz mnogobrojne inovacije Converse je ostavio svoj …


Pročitaj više