ONE STAR SUEDE

 

Prema legendi, ONE STAR tenisice nastale su  kao inspiracija tenisicama  pronađenim u kultnoj Japanskoj “thrift” trgovini. Godine 1974., Converse je lansirao ovaj model sa usamljenom zvijezdom, I dobile su jednostavan nadimak – ONE STAR.

Prvobitno su bile dizajnirane za košarku. Zatim su postale popularne u krugu skateboardera. Materijali, boje i detalji evoluirali su tijekom vremena – ali njihov prepoznatljiv stil je zadržan. Ovaj model odlikuje se vječnom udobnošću sa poboljšanim performansama, koje omogućavaju veliku izdržljivost i trajnost.

Ženska kolekcija proizvedena od obrnute kože dostupna je u prljavo rozoj i pastelno zelenoj boji. Ove sezone  Converse ambasadori nosit će baš ovaj model, a jedna od sigurno najpoznatijih  biti će Miley Cyrus. Nosite ih gdje god i kada god poželite.

Cijena u maloprodaji: 649,00kn.

Facebook / Converse Hrvatska

Instagram / Converse Hrvatska 

 

Objavljeno: 29 Aug 2017

Oznake:
Kategorija:

CHUCK TAYLOR WORDMARK

CHUCK TAYLOR WORDMARK

Ne trebaš vikati  da bi bio primijećen. Dopusti  najnovijoj  Chuck Taylor All Star Wordmark tenisici da to učini umjesto tebe! Originalna grafika isprintana  na tkanini detalj je koji neće proći neprimijećen . Da li se usuđujete na takvo što ? …


Pročitaj više