CONVERSE CHUCK TAYLOR ALL STAR RUBBER KOLEKCIJA

Converse predstavlja Chuck Taylor All Star Rubber kolekciju za jesen 2015. Treći puta za redom, Rubber predstavlja moderan i elegantan način da, i tokom kišnih dana, stopala ostanu suha.

Modeli su jednobojni, imaju mekanu, vunenu podstavu, i u potpunosti su napravljeni od gume. Dizajnirane sa umetnutim jezikom i mesinganim otvorima za vezice, vodootporne Converse Chuck Taylor All Star Rubber tenisice napravljene su tako da štite vaša stopala tijekom hladnih i kišnih dana, a prikladne su i kao zaštita od blata koje je učestali pratitelj glazbenih festivala.

Dostupne kao unisex modeli, u veličinama za djecu i odrasle, nova Chuck Taylor All Star Rubber kolekcija upotpunjena je još dubljom varijantom, Hi-Rise boot, a dolazi nam u: zelenoj, žutoj, crvenoj, kao u ciklama boji za djecu.

CTAS_Rubber_149461C_zelena CTAS_Rubber_144740C_1 CTAS_Rubber_Kids_345285_2 CTAS_Rubber_144747C_2 CTAS_Rubber_144744C_1

Objavljeno: 15 Sep 2015

Kategorija:

Nova Chuck Taylor All Star kolekcija

Nova Chuck Taylor All Star kolekcija

All Star kolekcija za proljeće/ljeto 2014. sadrži dinamične eksplozije boja i smjele oblike koji provociraju izražavanje individualnosti. Koloritni tie-dye printovi, uzorci smjelih boja i osvježavajući cvjetni uzorci za funkcionalan, ali moderan izgled savršeni su za proljeće. Novi modeli ove sezone …


Pročitaj više