Veliko finale Converse Rubber Tracks projekta 22. svibnja u Beogradu, u klubu Božidarac. Nastupaju Škrtice, Deca loših muzičara, Šajzerbiterlemon i Raskid 13

CRTL-LOCK UP-VERTICAL-BLK

Pobjednici Converse Rubber Tracks natjecanja su bendovi – Këpurdhat​, Cloud town, June, Vizija, Raskid 13, Sajzerbiterlemon i Violeta. Oni su osvojili regionalnu publiku i stručni žiri, a svih sedam žanrovski različitih bendova trenutno vrijedno radi na svojoj muzici u novosadskom Studiju M u društvu producenata iz zemlje i specijalnih gostiju iz Converse Rubber Tracks studija iz Brooklyna.

 

Converse Rubber Tracks Live održat će se 22. svibnja u Božidarcu s početkom u 20h. Tom prilikom nastupit će Škrtice, Deca loših muzičara i dva benda koja su sudjelovala na Converse Rubber Tracks natjecanju, Šajzerbiterlemon i Raskid 13.

 

Za “ekspresivni rock” na Converse Rubber Tracks Live-u pobrinut će se sastav Škrtice, koji su prije godinu dana ad hoc osnovali glazbenici nekoliko kultnih beogradskih bendova. Osim Zorana Kostića Caneta (Partibrejkers), u Škrticama su Kole (Veliki prezir), Boris (Jarboli) i Danilo i Boško (Straight Mickey and the Boyz). U Božidarcu publika će konačno biti u prilici uživati u novom zvuku koji je mješavima psihodelije, hard rocka, bluesa i eksperimentalne muzike. Škrtice uvijek ističu da ostaju vjerne i svojim matičnim bendovima.

Deca loših muzičara (DLM) na čelu s novim pjevačem Nenadom Petrovićem nastupit će uz Škrtice u Božidarcu 22. svibnja. Popularni beogradski funk-rock bend, poslije četiri studijska albuma i više od 20 godina postojanja izuzetno je koncertno aktivan. Novi pjevač je donio drugačiju energiju, na koju publika odlično reagira.

Ljubitelji rock’n’roll zvuka mogu ući besplatno na Converse Rubber Tracks Live ukoliko osiguraju na vrijeme svoje propusnice – narukvice, u Converse Shopu u Zagrebu (Arena centar, Jaruščica bb), u srijedu i četvrtak, 20. i 21. svibnja. Jedna narukvica vrijedi za jednu osobu i jedna osoba može preuzeti maksimalno dvije. Broj narukvica je ograničen!

Objavljeno: 8 May 2015

Kategorija:

CHUCK TAYLOR ALL STAR

CHUCK TAYLOR ALL STAR

Converse vjeruje da će se oslobođenim stvaralaštvom promijeniti svijet i naš glavni cilj je da u svemu što radimo podstaknemo kreativnost. Iako je puno različitih priča o Converse proizvodima , sve one u svojoj biti vraćaju nas na centralno mjesto – Converse kao …


Pročitaj više