Converse Chuck Taylor All Star Chelsee Rubber

FH16_CHELSEE_RUBBER_BOOT_RED_0010 - Copy

U jesen 2016., vraćaju se čizme Converse Chuck Taylor All Star Chelsee Rubber, ovaj puta sa modnom inspiriranom  linijom koja istovremeno zadovoljava ulogu čizme za kišu.

Chelsee Rubber ženske čizme imaju podstavljen jezik i obložene su rip tkaninom sa jedinstvenim prozirnim gumenim materijalom koji omogućava vodootpornost čizama.

Osim  toga, dodana je gumena obloga sa vanjske strane gazišta koja doprinosi trajnosti, stabilnosti i sprječava klizanje. Na kraju dodan je i jezičak iza pete kako bi ih lakše obuli i izuli, sve ovo  žensku čizmu čini savršenom zaštitom od loših vremenskih uvjeta ove jeseni.

 

  • Ostanite suhih stopala u svim vremenskim uvjetima.
  • Uživajte u toplini i udobnosti.

FH16_AS_ChelseeRubber_RED_LATERAL_553265 FH16_AS_ChelseeRubber_RED_TOESINGLE_553265 FH16_AS_ChelseeRubber_RED_MEDIAL_553265 FH16_AS_ChelseeRubber_RED_TOPDOWNSINGLE_553265 FH16_AS_ChelseeRubber_RED_HEELSINGLE_553265

Objavljeno: 7 Sep 2016

Kategorija:

CHUCK TAYLOR ALL STAR II REFLECTIVE WASH

CHUCK TAYLOR ALL STAR II REFLECTIVE WASH

REFLECTIVE WASH starke, inspirirane urbanim lifestyle-om, bliješte u mraku odsjajem koji „bode u oči“. Super mekana podstava od prevrnute kože doprinijela je udobnosti, dok print sa „ispranim efektima“ uz patch i vezice čine ove svjetlucave starke spremnim za nove avanture. …


Pročitaj više